Medlemskap 2021

qr_medlemskontingent_ffv841.jpg

Nytt år betyr at det er tid for å fornye medlemskapen. Vi har ein svært rimeleg kontingent: kr. 250 pr. år, og det er for heile familien. SLIK KAN DU BETALE

Medlemskap kostar kr. 250,- pr.år (familiemedlemskap)

Friluftsforeninga Volda opererer med familiemedlemskap. Det kostar kr. 250 pr. år.

Informasjon om aktivitetar blir lagt ut på heimesida og på fb-sidene.

Medlemstilbod:
damekveldar på ski, mandagsturar, barneturlaget med sommar- og vinteraktivitetar, kajakkaktivitetar, hausttur, turorientering, utlån av utstyr, vinteraktivitetar (oppstart 2018/19)

I tillegg har vi enkeltarrangement som toppskiturar, måneskinsturar, paddesafari og anna

Medlemskap - slik kan du betale

qr_medlemskontingent_ffv.jpg
Betal helst med Vipps eller via mobil-/nettbank. Enkelt for deg, enkelt for oss. Prisen er kr. 250 pr. år for familiemedlemskap.

Bruk Vippsnummer 647585 eller scan QR-koda