Merking av turstiar i Volda

ring.jpg

Vil du vere med og merke? Då kan du bli med i fb-gruppa Merking av turstiar i Volda eller du kan sende oss ein e-post.

Takk til sparebankane som støttar oss økonomisk i arbeidet!

180626_referat_fr_oppstartsm_te_stimerking.pdf
181119_m_te_i_frilufstforeninga_stimerking.pdf

Turtavle Folkestadfjella

2021_folkestadfjella.jpg

Siste tilskot i turtavlefamilien er tavla som viser turar i Folkestadfjella. Den skal plasserast ved fergekaia på Folkestad. Berre å velge og vrake i fine turar!

TURTAVLER

Her finn du turtavlene som Friluftsforeninga, Hoggen/Rotevatn grunneigarlag og Folkestad grendalag har laga i godt samarbeid. Dei gir flott oversikt over turalternativa vi har rundt oss! Studer dei gjerne når du skal planlegge kvar turen skal gå.

SJÅ VEDLEGG

210606_plassering_av_turtavler_oversikt.pdf
folkestadfjella_ved_fergekaia.pdf
lunneplassen_og_elvane_grunneigarlaget_rotevas.jpg
markavegen_grunneigarlaget_rotevass_tra.jpg
rotevassaetra_grunneigarlaget_rotevass_tra.jpg
turtavle_bratteberg_dinglavatnet_melshornet.pdf
turtavle_folkestad.pdf
turtavle_klepp_tverrberget_niven.pdf
turtavle_lisjedalen_rotsethornet_skarphornet.pdf
turtavle_prestes_tra_vardehornet_dinglavatnet.pdf

TEFT-midlar frå Sparebanken Møre

sbm_logo1.png

Sparebanken Møre har tildelt prosjektet Skilting og merking av turstiar kr 25 000,- frå TEFT-midlane. Tusen takk! Vi skal nytte dei godt. (07.05.21)

Kr. 50.000 til turskilttavler

sparebanken_logo.jpg

Takk til Sparebanken Søre Sunnmøre som gir kr. 50.000 til turskilttavler i Drivkraft-midlar! 06.03.20: Tavlene er ferdige, klare til å bli hengt opp og vart veldig flotte!

Dette blir eit flott suplement til merking av stiane!

Kr.10.000 frå sparebanken Møre til stimerking!

sparebanken_m_re.jpg

Tusen takk! Dette skal vi bruke godt

Merkeutstyr

merkepinnar.jpg

Hamna dagsenter har tatt på seg å lage merkepinnar som vi skal bruke i merkinga av stiane. Flott!