StikkUT! 2020

stikkutvinter.jpg

StikkUT!-vinter/ski startar snart! Du er vel klar? Det er turar både for dei som likar å gå på ski og for dei som likar seg best til fots. Og du som likar begge deler kan velge og vrake! Sesongen varer frå 15. desember til 2. påskedag.

Sunniva Vågen Dimmen er den som har mest registreringar av dei som har vore på alle turane i Volda. Sunniva har registrert alle 22 ulike turmåla i Volda med 444 regitreringar til saman på desse. Fantastisk!! Ho har registrert 45 ulike turmål og 470 registreringar totalt. Imponerande!!!
Foreldra, Anne Grete og Torgeir, har vore med på mange av turanr, men ikkje alle. Bileta viser at det ikkje duger å gå på tur berre i finver. Regn og ruskever kan også vere gode opplevingar :)

Det har delteke 2251 personar frå Volda på "Stikk ut" i år. Eit flott folkehelsetiltak!!

Slik kan du registrere deg på turmåla