Rydding av skogsveg ved Steinhusa

Det gror att! Onsdag 4. september frå kl.17 vert det ryddedugnad. Les meir på fb-sida til Frilufstforeninga

15.mai 2019: Dugnad i Stadionparken frå kl.18

stadionparken.jpg

Bra med oppmøte på dugnaden! Vi plukka stein frå plenane, fylte på litt mold her og der og sådde til. I tillegg plukka vi rusk, så no er det fint til 17.mai.

STADIONPARKEN - dugnadsinformasjon

stadionparken.jpg

Opning av stadionparken vert den 10.sept -18! Parken er stort sett klar og godt presentabel til opninga.

14.-17. april 2016: X2 Festivalen i Volda

x2multisport.png

Frilufstforeninga bidrog med å legge ut postar til X2 Multisport. Det var god deltaking på arrangementet.

16.september: Dugnad i Rotevassdalen - rydding av skiløypetraseen

koppefjellet1.jpg

Kjempeinnsats av dugnadsgjengen! No er det berre å glede seg til flotte skidagar for store og små i Rotevassdalen

6. juni 2012: Dugnad på skogsvegen ved Steinhusa

steinhusa.jpg

Flott innsats av dei frammøtte! Vegen forbi Steinhusa og oppover mot Vardehornet blei godt rydda. Også delar av vegen mot Klepp blei rydda.