Stikk UT! Vinterfotturar og skiturar

stikkut_vinter.jpg

StikkUt!Ski og StikkUt!Vinter er i gang! I tillegg til skiturar, vert det turar for deg som likar deg best med tursko på beina. På stikkut.no ser du kva turar du kan velge og vrake i. Sesongen varer frå 15. des til 2. påskedag. GOD TUR!

StikkUT! 2020

stikkutvinter.jpg

StikkUT!-vinter/ski startar snart! Du er vel klar? Det er turar både for dei som likar å gå på ski og for dei som likar seg best til fots. Og du som likar begge deler kan velge og vrake! Sesongen varer frå 15. desember til 2. påskedag.

Stikk UT! Ski 2018

stikkut_ski.jpg

No vert det vinterversjon av Stikk UT! - Stikk UT! Ski. Sesong frå 15.desember til 2.påskedag, så det er berre å sette i gang med å besøke turmåla og samle poeng.

StikkUt!

stikkut_ski.jpg

No har du siste sjans til å registrere deg på StikkUT!-Ski! Sesongen varer til 13.april (2. påskedag). Turmål i Volda er Melshornet, Rotevassætra og langrennsløypa ved Volda skisenter. Slik registerer du turar