StikkUt!

Sunniva på Melshornet
Foto: A. G. Vågen
Sunniva på Melshornet Foto: A. G. Vågen

1. mai startar fottursesongen, men du kan alt no gjere deg kjend med alle turmåla, over 500 faktisk. Sjå informasjon på Volda kommune si heimeside

I Volda kommune er det 18 turmål. I tillegg er alle kommunane på Søre Sunnmøre no med på StikkUT! så det er kort veg til mange fine turar med ulike vanskegrader. Nokre av dei vert mandagstur.

Stikk UT! Vinterfotturar og skiturar

stikkut_vinter.jpg

Siste dag med Stikk Ut!-ski og Stikk Ut!-vinter er 5. april (2. påskedag), men fortvil ikkje. 1. mai startar fottur-sesongen. GOD TUR!

StikkUT! 2020

stikkutvinter.jpg

StikkUT!-vinter/ski startar snart! Du er vel klar? Det er turar både for dei som likar å gå på ski og for dei som likar seg best til fots. Og du som likar begge deler kan velge og vrake! Sesongen varer frå 15. desember til 2. påskedag.

Stikk UT! Ski 2018

stikkut_ski.jpg

No vert det vinterversjon av Stikk UT! - Stikk UT! Ski. Sesong frå 15.desember til 2.påskedag, så det er berre å sette i gang med å besøke turmåla og samle poeng.

StikkUt!

stikkut_ski.jpg

No har du siste sjans til å registrere deg på StikkUT!-Ski! Sesongen varer til 13.april (2. påskedag). Turmål i Volda er Melshornet, Rotevassætra og langrennsløypa ved Volda skisenter. Slik registerer du turar