27. sept -21: Mandagsturavslutning på Andaneset

20210529_214433.jpg

Siste mandagstur denne sesongen går til Andaneset friluftsområde. Eit flott tur- og rekreasjonsområde! Turen blir ikkje lang, men hyggefaktoren skal vere høg!

Om du ikkje har vore med på andre turar, er du velkomen likevel!

Informasjon kjem når det nærmar seg og vi veit litt meir om kva ver som ventar oss.

20. sept -21: Mandagstur til Rjåneskamben

rj_neskamb.jpg

Turen går til Rjåneskamben, ein av årets StikkUT!-turar. Ein kort og litt bratt tur, men du får løn for strevet når du kjem opp, for utsikta er super!

Vi går frå parkeringsplassen ved start kl. 18.00.
NB! Hugs lykt i sekken!

6. sept -21: Mandagstur til Breidfjellet - Roppehornet

20210807_161513.jpg
På grunn av stengd veg over Standalseidet, gjekk opprinneleg turmål ut (Kalvedalen). Vi tok i staden ein fin tur på ytre Søre Sunnmøre: Breidfjellet-Trollvassegga-Roppehornet

30. august -21: Mandagstur til Haralddalssætra

20210830_192931.jpg

Ni turgåarar var med på turen. Du finn turomtalen HER. Vi tok ein liten vri og gjekk på sti gjennom skogen på turen opp. Stien er litt lite brukt, men vi fann ruta,- og vi fann også sopp.

16. august -21: Mandagstur til Vadsteinsætra

Fint på sætra

Vi hadde ein fin tur til Vadsteinsætra der vi gjekk denne ruta. Når ein går opp slike bratte bakkar, er det lett å få respekt for dei som har hatt dette som "arbeidsveg" til setra.

23. august -21: Mandagstur til Haddalshornet

20200730_182459.jpg
Vi møttest ved Haddal skule kl. 18.15. Gjekk vegen til stistart i enden av Einehaugen, opp Klungsdalen, og så stien utover til Haddalshornet. Nydelig utsikt frå toppen!

28. juni -21: Mandagstur til Hidsegga

Utsikt frå toppen

Hidsegga ligg ute mot havet og har fantastisk fin utsikt! Dessverre var den dekt av tåke denne mandagen, men vi fann eit godt alternativ: gapahuken på Tverrliskaret.

21. juni -21: Mandagstur Høgedalen-Botnasætra-Vassbotnen

Oppmøte ved krysset

Flott mini-overgangstur i nærområdet vårt. Variert tur med fleire utsiktspunkt og flott furuskog. Det var perfekt turver, dvs. slikt ver som flugene ikkje likar.

14. juni -21: Mandagstur til Bjønnanakken

bj_nnanakken.jpg

Vi møttest på parkeringsplassen nedanfor Standalhytta, gjekk opp til hytta og på sti bakover derifrå. Dette er ein fin tur midt i mektig, vill og vakker natur!

7. juni - 21: Mandagstur til Røddalshornet

Turstart

Ein nydelig mandagskveld på Gurskøya. Sola skein og det var mildt og fint. Deilig å sitte på toppen og sjå på den flotte utsikt over ytre søre og mot Sunnmørsalpane.

31. mai -21: Mandagstur til Fyrdsheida

fyrdsheida.jpg

Vi gjekk frå Austefjord skule, på god sti gjennom fin furuskog. Flotte utsiktspunkt undervegs og ikkje minst på toppen.

23. mai -21: Søndagstur til Levandehornet

levandehornet862.jpg

Vi starta turen kl. 12 frå parkeringsplassen ved Busetsætra, gjekk opp mot Litledalsvatnet og vidare på ryggen til topps. Det var fin temperatur og vi hadde stort sett sol på turen oppover.

10. mai -21: Mandagstur til Huldrehornet

Oppmøtestad

Denne mandagen tok vi turen til Herøy (turomtale finn du HER). Vi hadde småregn på heile turen, men mandagsturgåarane er like blide uansett ver.

Mandagsturar 2021

20200525_192937217.jpg

3. mai startar vi årets sesong. Då går turen til Botnasætra. Planen er å gå gamleråsa, men er det for mykje snø der, går vi vegen. Dette er også StikkUT!-tur. Velkomne på tur!

Også i år må vi ha turar med godt smittevern. Merk deg difor smittevernreglane våre!

2021_mandagsturar_v_rsesongen.pdf