Måneskinstur 22.januar -08.

show_image_stream.php.jpg

Det vart ein kjempeflott måneskinstur for dei sju som blei med på tur til Melshornet. Veret stod oss bi, og saman med svært mange andre, hadde vi ein flott kveld! Månen lyste så klart at lykt var unødvendig og føret var supert med puddersnø. Det kan ikkje bli betre!

Måneskinstur er ei kjempeflott oppleving! 22.januar er det fullmåne, og er det klarver, er sikta god. Det skal ikkje gå fortare verken opp eller ned enn at alle som vil kan vere med. Ta gjerne med hovudlykt i sekken. I skikkeleg måneskin vil du truleg ikkje trenge den, men den kan likevel vere god å ha i bakhand.