Oversikt over aktivitetane

Sjå under det enkelte året

4. sept -21: Melshornløpet

melshornl_pet.jpg

Melshornløpet vart ein folkefest heile vegen frå sentrum og til toppen av Melshornet. "Mini-Melshornløpet", i regi av Friluftsforeningas barneturlag, vart også ein stor suksess!

Oktober 2016 - ny foreldregruppe

voksne_og_barn.jpg

Foreldregruppa består av  Cecilie Åmås, Silje Heltne, Sandra Lappegard Wangberg og Kari Bjørke. Annfrid Worren er vara/medhjelpar. Har du innspel til desse, kan du sende ein e-post eller sende melding/skrive innlegg på barneturlaget si fb-gruppe.

14.juni 2020: Tur til dagsturhytta i Hornindal

dagsturhytta.jpg

Turen gjekk til den einaste dagsturhytta i Møre og Romsdal, Nakkebruna i Hornindal! Eit flott turmål,- flott hytte, flott sti og flott utsikt.

Barneturlaget - turar frå mars til august

20150530_runde_barneturlaget_1.jpg

Barneturlaget har turar ein gong pr. mnd. I vedlegget finn du oversikt over turar fram til august.
Inntil vidare er turane avlyste på grunn av korona. Vi startar opp att når råda frå myndigheitene tilseier at vi kan gjere det. Enn så lenge: Gå tur i nærområdet og hald avstand, gjerne ein topptur på Ørsta vg.skule sitt vis (sjå øvst på nettsida)

2020_barneturlaget_turoversikt_mars-aug.pdf