16. februar 2020: Tur med barneturlaget

gapahuken_p_lid.jpg

Turen går til den nye gapahuken i Berkvika/på Lid kl.11-14

Slik kjem du deg til startpunktet: Ta av frå E39 ved Mork mot Berkneset. Køyr til Berkvika, ca. 7 km. Ta opp vegen mot Eidheim, parker ved den stengde bomvegen like etter ridesenteret.

19. januar 2020: Båltur med barneturlaget

181204_botnasanden_2.jpg

Vi møtest klokka 11:00 ved høgdebassenget øvst i Bergsvegen (Bratteberg) og tek turen til Heltnelihuken. Her fyrer vi opp bålpanna. Ta gjerne med ei vedskie, i tillegg til mat og drikke. Sjå meir informasjon på arrangementsida på fb

30.november 2019: Tenning av stjerna ved Kalsethola

kalsethola_stjerna.jpg

Barneturlaget leda fakkeltog frå Leirshaugen og frå tunnelopninga ved Rotsethorntunnelen, og opp til Kalsethola. Då toga kom opp, vart stjerna tend og ho vil lyse til oss gjennom heile jula. Det er ein fin førjuls-/juletur å ta turen opp til stjerna.

I Kalsethola var det fyr i bålpanna og servering av gløgg og peparkaker. Lurer du på kvar Kalsethola er? HER ER TUROMTALE. Eit fint turmål heile året, og ikkje minst når stjerna lyser.

Det var god oppslutnad, og snøen kom dagen før og bidrog til å gjere kvelden magisk.