Oversikt over aktivitetane

Sjå under det enkelte året

14.juni 2020: Tur til dagsturhytta i Hornindal

dagsturhytta.jpg

Bli med barneturlaget på tur til den einaste dagsturhytta i Møre og Romsdal! Eit flott turmål,- flott hytte, flott sti og flott utsikt.

Les meir på fb-sida til barneturlaget, og hugs smittevernreglane om å halde avstand og at du skal vere frisk

Barneturlaget - turar frå mars til august

20150530_runde_barneturlaget_1.jpg

Barneturlaget har turar ein gong pr. mnd. I vedlegget finn du oversikt over turar fram til august.
Inntil vidare er turane avlyste på grunn av korona. Vi startar opp att når råda frå myndigheitene tilseier at vi kan gjere det. Enn så lenge: Gå tur i nærområdet og hald avstand, gjerne ein topptur på Ørsta vg.skule sitt vis (sjå øvst på nettsida)

2020_barneturlaget_turoversikt_mars-aug.pdf