8. mai 2015: Paddesafari

padder415.jpg

Såg du filmen om paddene ved Lisjevatnet i Austefjorden? Austefjord grendautval sin paddesafari hadde rekordmange deltakarar i år. Safarien starta kl.22.

19. september 2015: Forskingsdagane - "Barn, friluftsliv og mat" på Årneset

2015_rneset.jpg

Over 100 personar deltok på aktivitetsdagen! Barneturlaget i Frilufstforeninga bidrog ved å steike sveler og poppe popkorn på bål. Det var også mange andre aktivitetar.

7. juni 2015: Spanande dag på Yksnøya i regi av Høgskulen i Volda (HVO)

Foto: Dag Erik Wold

Det vert eit hav av friluftsaktivitetar å oppleve på Yksnøya for barn og vaksne, om du vert med til basen som HVO har der. Les meir HER

Trass ein regnfull dag var det mange som møtte fram og fekke seg ein kjekk, lærerik og spanande søndag :)

7. juni 2015: Opning av dei nye gapahukane i Heltnelida og på Prestesætra

heltnelihuken105.jpg

Volda Rotary ynskjer alle velkomne til opninga av dei nye gapahukane på Prestesætra og i Heltnelida. Du finn også informasjon på FB

Friuftslivets år 2015 No er det din tur - opning 13. januar

Heltnelihuken

Volda rotary hadde kveldsarrangement  i gapahukane ved Grinda, Prestesætra og Heltnelia.

Friluftslivets år 2015 - aktivitetar

Dei fleste organiserte aktivitetane i 2015 er no over. Neste aktivitet på programmet er dameskikveldar på Volda skisenter. Informasjon vil kome.