Tur til Yksnøya 19.september!

mot_yksn_ya.jpg

Paddesafari i Austefjorden fredag 30.april 2010

frosk_vi_fann_4.jpg

Vel 40 personar, store og små, deltok på paddesafarien "Padde-ekspertane" Gunnar Wangen og Oddvar Olsen orienterte. I vasskanten nedanfor vegen ved anleggsområdet fortalde og viste  dei padder i fleire omgangar (første vatnet etter gamleskulen i retning Kalvatn). Også representantar frå vegvesenet var med og orienterte om kva dei har gjort for å bevare  paddebestanden. Dei har laga fleire paddetunnellar i området. Medan paddesafarien foregikk, vart 550 padder samla inn ovanfor veien og frakta ned til vasskanten. Både Møre og tv var tilstades for å lage reportasje.
Nærnett har laga reportasje tidlegare. Den kan du sjå HER

Søndag 20.juni 2010: Familietur til Runde

Runde Parkering og start ved Goksøyr
<p>Runde <br />Parkering og start ved Goksøyr</p>

Fem familiar kosa seg i strålande ver, og det var nesten ingen vind den dagen ute på fyret.

Turen gjekk i området mot Lundeura og Rundebranden. Sjå "Fotturrar på Sunnmøre" v/Hagen, Wangen og Standal - Rute 1.15