4.desember 2018: Familiekveld i Vassbotnen

2018_friluftsr_det.jpg

Sunnmøre friluftsråd inviterte til utekveld ved Botnasanden. Der var det bålkos og "refleksløypekviss". Heile 40-50 personar deltok og hadde en kjekk kveld!

201811_sunnm_re_friluftsr_d_1.pdf
familiekveld_volda_sunnm_re_friluftsr_d.pdf

1.desember 2018: Tenning av stjerna i Kalsethola

stjerna_i_kalsethola.jpg

To fakkeltog gjekk opp til Kalsethola, eit frå Aarflotgarden og eit frå tunnelopninga. I Kalsethola var det fyr på bålpanna og det vart servert gløgg og pepparkaker. Eit svært vellukka arrangement der 70-80 deltok. Kjekt!
Vil du bidra til å halde liv i Voldastjerna, kan du betale inn støtte til 6563 05 25904

Offisiell opning av stadionparken mandag 10.september kl.17

stadionparken_opning.jpg

Flott opning av Stadionparken i dag! Mange møtte opp til opninga. Det er kjekt å sjå at så mange set pris på parken.
Barneturlaget hadde natursti og mange vart med på det!

Vil du gi støtte til Stadionparken? Du kan Vippse til 533466

15.april 2018: Turbingo med barneturlaget

turbingo.jpg

Årets første tur på beina var turbingo i Hjartåbygda. Kjekt at så mange deltok i det flotte vårveret!

6. januar 2018: Volda skisenter feirar 50 år!

volda_skisenter.png

Volda skisenter, Alpingruppa og Friluftsforeninga sitt barneturlag håpte mange kom for å leike seg på ski og prøve å kjøre i løype. Alpingruppa laga slalomløype og der var rebusløype.
Veldig kjekt at så mange møtte opp!

Barnekjøring på Volda skisenter fredagar kl. 17-19

barnekj_ring_skisenteret.jpg

Tilbodet er no avslutta. Siste fredag var 16.mars. Dette har vore eit fantastisk gratistilbod for dei minste! Veldig kjekt at høgskulestudentar har bidratt med løyper, leikar og anna gøy.  Vi satsar på å få til dette også neste sesong, men vi treng gode hjelparar.
Kan du tenke deg å bidra? Då kan du kontakte Cecilie, tlf. 415 02 656