Velkomen til aktivitetar i Friluftsforeninga Volda!

Aktivitetane i foreninga er medlemsaktivitetar. Det betyr at ein må betale medlemskontigent for å ta del i tilboda. Medlemskap kostar kr.250,- (familiemedlemskap).

Du får sjølvsagt høve til å prøve og vere med på aktivitetar før du bestemmer deg for om du vil bli medlem.

Det er ikkje krav om medlemskap for å delta i aktivitetar i barneturlaget. Vi oppmodar likevel om å betale dersom de ønskjer å vere med, slik at vi kan oppretthalde aktivitetane.

Slik betaler du for medlemskap: LES HER

Aktivitetar å glede seg til vidare i 2018

Frå mandagstur til Kvivsvatnet

Barnekjøringa og dameskikveldane er no avslutta, men vi held fram med nye tilbod.

No kan du glede deg til barneturlaget sine aktivitetar med oppstart 15.april, og turorientering og mandagsturar med oppstart i mai. Det blir nok litt dugnad i Stadionparken også så snart veret tillet det. Informasjon kjem

Friluftsforeninga ønsker alle turglade god jul og godt nyttår!

nisse_p_ski.jpg

Vi håper de alle får ei fredfull jul og eit godt nytt år. Nytt gjerne tida mellom "slaga" til å ta deg ein tur i friluft. Naturen ligg der klar til å ta i mot deg. Turtips: Områda ved Volda skisenter er flotte utgangspunkt for skiaktivitetar. Stjerna i Kalsethola er også eit fint turmål.

2016 - nok eit aktivt år

kollasjer1.jpg

Vi har snart lagt bak oss nok eit aktivt friluftsår og det er tid for eit lite tilbakeblikk. Kva har egentlig skjedd dette året?

Ønsker alle friluftsglade eit godt 2016!

Mandagstur til Dunderhof

Friluftsåret 2015 er over, men friluftslivet består. Ønsker dykk mange gode utandørs opplevingar også i 2016. Og hugs: KVIFOR SITTE INNE NÅR ALT HÅP ER UTE?